Foredrag for virksomheter:

Slik hjelper du en kollega som har et alkohol- eller rusproblem

Er du usikker på hvordan du skal ta tak i rusproblematikk på arbeidsplassen?
Rusmisbruk kan ha alvorlige konsekvenser for både den enkelte ansatte og virksomheten som helhet. Rusmisbruk trenger ikke å være synlig. Ofte er misbruket helt usynlig - spesielt hvis du ikke vet hva du skal se etter. Vi ønsker å bidra til at flere vet hvilke tegn som går igjen og gi råd til hvordan du tar den vanskelige samtalen.

Bli bedre rustet for å ta tak i rusmisbruk

Kom i kontakt med oss

Mestringshusene arbeider med å spre informasjon om håndtering av rusproblematikk i arbeidslivet, med bakgrunn i vår grunnlegger Olaf Olsviks egne rushistorie.  

Olaf er en tidligere forretningsmann som drev stort innenfor tekstilbransjen, men som etter hvert utviklet et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain. Da han våknet opp fra «dvalen» etter 15 år med rusmisbruk og -behandling, bestemte han og hans kone seg for å lage et bedre behandlingstilbud enn hva Olaf selv fikk tilbud om. Slik ble Mestringshusene til.

Nå arbeider Olaf med å holde foredrag for bedrifter, hvor han gir sine råd om hvordan man kan hjelpe kolleger som sliter med rusproblematikk.
I dette foredraget kaster Olaf lys over den skjulte verden av avhengighet blant vellykkede forretningsfolk og utfordre stereotypiene som omgir dette problemet.

Gjennom hans innsikt og unike perspektiv vil dere få en bedre forståelse for rusmisbrukets utfordringer i næringslivet og hvordan hjelpe kolleger og ansatte som lider avrusavhengighet.

Ta kontakt med oss, så tilpasser vi et foredrag som passer til deres virksomhet.

Sammen lager vi et opplegg som passer deres virksomhet

Send en uforpliktende forespørsel
Ta kontakt med oss